Schilder Antwerpen

Schilder Antwerpen

Een schildersbedrijf uit Antwerpen heeft ervaring met schilderwerken in de regio. Een schilder uit Antwerpen kan uw woning hierdoor perfect schilderen en u profiteert tevens van een lagere prijs.

Prijzen

De kosten van schilderwerken in Antwerpen variëren per klus. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde prijs inclusief btw, materiaal en loonkosten van de belangrijkste schilderwerken:

Type schilderwerkKostenBijbehorende werkzaamheden
Muur€ 15 tot € 20 per m²Afhankelijk van soort verf en aanbreng
Plafond€ 12 tot € 20 per m²Latexverf, 2 keer sauzen
Trap€ 15 tot € 20 per traptrede2 keer grondverf en een eindlaag
Raam€ 15 tot € 25 per raam3 dikteranden tot 100mm breed
Gevel€ 20 tot € 40 per m²Eén laag primer en twee lagen afwerking
Deur€ 70 tot € 110 per deurVoorlakken en aflakken

Het uitbesteden van deze schilderwerken scheelt u tijd en op lange termijn geld doordat de klus vakkundig gedaan wordt. Bent u benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van maximaal 6 schilders in Antwerpen. Deze offertes krijgt u al binnen 2 werkdagen al in huis. Het vergelijken van offertes levert u direct voordeel op doordat u tot wel 40% bespaart op het uitbesteden van schilderwerken in Antwerpen.

Antwerpen schilder

Uurloon schilder Antwerpen

Het kan zijn dat een schilder uit Antwerpen met u een uurloon afspreekt. Het uurloon van schilders in Antwerpen ligt voor binnenschilderwerken gemiddeld tussen de € 35 en € 40 en tussen de € 40 en € 45 voor buitenschilderwerken. Dit uurloon is dan inclusief kosten voor materiaal en verf.

De regio Antwerpen

Ook als u in de buurt van Antwerpen woont kunt u voordelig gebruik maken van schilders uit Antwerpen. Hierbij moet u denken aan steden als:

  • Kapellen
  • Schoten
  • Kontich
  • Edegem
  • Mortsel
  • Zwijndrecht

Minder voorrijkosten

Als u in de buurt van Antwerpen of in Antwerpen zelf woont betaalt u door een schildersbedrijf uit de omgeving in te huren minder voorrijkosten. Een schilder hoeft immers niet van ver te komen waardoor u ook nog eens kosten kunt besparen op schilderwerken. Indien u in het stadscentrum woont, rekent een schilder soms wel kosten voor het parkeren van zijn auto en aanhanger.

Antwerpen schilderen

Voorschriften schilderwerk Antwerpen

Het schilderen van uw huis in Antwerpen is vergunningsvrij. Wel moet het kleur- en materiaalgebruik passen bij de omgeving. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om uw gevel in een compleet andere kleur te schilderen dan de buitenmuren van andere huizen. Een schilder uit Antwerpen is op de hoogte van alle regels die in de omgeving gelden.

Schilderwerk Antwerpen

Antwerpen, de grootste stad van Vlaanderen en de belangrijkste havenstad van België, kent zowel monumenten als moderne nieuwbouw en alles daartussenin. Daarom zijn schilderwerken in Antwerpen veelzijdig. Uw schilder heeft ervaring met alle soorten bebouwing in Antwerpen en zal daarom professioneel uitvoeren.

Vergelijk schilders in Antwerpen

Wilt u er zeker van zijn dat uw woning in Antwerpen goed geschilderd wordt? Dan is het verstandig om een ervaren schilder in te huren. Dit doet u door gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken. Het formulier heeft u zo ingevuld en binnen 48 uur ontvangt u al reacties van de betrouwbaarste Antwerpse schilderbedrijven. Door het vergelijken van offertes bespaart u tot wel 40% op het inhuren van een schilder in Antwerpen.