Schilder Brugge

Schilder in Brugge

Een schildersbedrijf uit Brugge heeft veel ervaring met schilderwerken in de regio. Een schilder uit Brugge kan uw woning hierdoor perfect schilderen en u profiteert tevens van een lagere prijs.

Prijzen

De kosten van schilderwerken in Brugge variëren per klus. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde prijs inclusief btw, materiaal en loonkosten van de belangrijkste schilderwerken:

Type schilderwerkKostenBijbehorende werkzaamheden
Muur€ 15 tot € 20 per m²Afhankelijk van soort verf en aanbreng
Plafond€ 12 tot € 20 per m²Latexverf, 2 keer sauzen
Trap€ 15 tot € 20 per traptrede2 keer grondverf en een eindlaag
Raam€ 15 tot € 25 per raam3 dikteranden tot 100mm breed
Gevel€ 20 tot € 40 per m²Eén laag primer en twee lagen afwerking
Deur€ 70 tot € 110 per deurVoorlakken en aflakken

Elke schilder in Brugge hanteert zijn eigen tarieven. Daarom loont het om meerdere offertes naast elkaar te leggen zodat u in één oogopslag ziet bij welke specialist u de voordeligste prijzen vindt. Vraag daarom gratis en vrijblijvend meerdere offertes op van schilders in Brugge. Deze offertes krijgt binnen 2 werkdagen al in huis. Het vergelijken van offertes levert u direct voordeel op doordat u tot wel 40% bespaart op het uitbesteden van schilderwerken in Brugge.

Schilderen Brugge

Uurloon schilder Brugge

Vaak wordt er met een schilder uit Brugge een uurloon afgesproken. Het uurloon van schilders in Brugge ligt voor binnenschilderwerken gemiddeld tussen de € 35 en € 40 en tussen de € 40 en € 45 voor buitenschilderwerken. Dit uurloon is inclusief kosten voor materiaal en verf.

De regio Brugge

Ook als u in de buurt van Brugge woont kunt u voordelig gebruik maken van schilders uit Brugge. Hierbij moet u denken aan steden als:

  • Oostkamp
  • Zedelgem
  • Damme
  • Moerbrugge
  • Jabbeke
  • Kruisabele
  • Heidelberg
  • Nieuwege
  • Zuienkerke

Minder voorrijkosten

U betaalt minder voorrijkosten aan een schildersbedrijf in Brugge wanneer u in de buurt van Brugge of in Brugge zelf woont. Een schilder hoeft namelijk niet van ver te komen waardoor u kosten bespaart op schilderwerken. Als u in het stadscentrum woont, rekent een schilder soms wel kosten voor het parkeren van zijn auto en aanhanger.

Voorschriften schilderwerken Brugge

Uw huis schilderen in Brugge is vergunningsvrij. Het kleur- en materiaalgebruik moet wel passen bij de omgeving. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om uw in een geheel andere kleur te schilderen dan de buitenmuren van andere huizen. Een schilder uit Brugge is op de hoogte van alle regels die in de omgeving gelden.

Schilder Brugge

Schilderwerk Brugge

Brugge is de hoofdstad en de grootste stad van de provincie West-Vlaanderen. Brugge kent zowel monumenten als moderne nieuwbouw en alles daartussenin. Daarom zijn schilderwerken in Brugge veelzijdig. Uw schilder heeft ervaring en verstand van alle soorten bebouwing in Brugge en zal uw schildersklus daarom professioneel uitvoeren.

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen

Kunnen uw schilderwerken wel een likje verf gebruiken? Door een schilder in te huren bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van maximaal 6 schilders uit Brugge. Het formulier is zo ingevuld en binnen 48 uur ontvangt u al reactie van de betrouwbaarste schildersbedrijven uit Brugge. Door het vergelijken van offertes bespaart u tot wel 40% op uw schilderwerken in Brugge.