Schilder Hasselt

Schilder Hasselt

Wilt u schilderwerken uitbesteden? Kies voor een lokale specialist in Hasselt en profiteer van een lagere prijs.

Prijzen schilderwerken in Hasselt

Schilderwerken in Hasselt verschillen vaak in prijs. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde prijs inclusief btw, materiaal en loonkosten van de belangrijkste schilderwerken:

Type schilderwerkKostenBijbehorende werkzaamheden
Muur€ 15 tot € 20 per m²Afhankelijk van soort verf en aanbreng
Plafond€ 12 tot € 20 per m²Latexverf, 2 keer sauzen
Trap€ 15 tot € 20 per traptrede2 keer grondverf en een eindlaag
Raam€ 15 tot € 25 per raam3 dikteranden tot 100mm breed
Gevel€ 20 tot € 40 per m²Eén laag primer en twee lagen afwerking
Deur€ 70 tot € 110 per deurVoorlakken en aflakken

Het is verstandig een vakspecialist in te huren voor het schilderen van uw schilderwerken. Vul het korte offerteformulier in en wij brengen u in contact met maximaal 6 betrouwbare schilders in Hasselt. Door offertes te vergelijken bespaart u tot wel 40% op het schilderen van uw huis.

Schilderen Hasselt

Uurloon schilder Hasselt

Vaak wordt er met een schilder uit Hasselt een prijs per uur afgesproken. Schilderwerk in Hasselt kost gemiddeld tussen de € 35 en € 40 voor binnenschilderwerken en tussen de € 40 en € 45 voor buitenschilderwerken. Dit uurloon is inclusief verf en materiaal. Doordat er voor buitenschilderwerk andere materialen worden gebruikt, die bijvoorbeeld bestendig zijn tegen weersinvloeden, is het iets duurder dan binnenschilderwerk.

De Regio Hasselt

Als u schilderwerken in of rondom hasselt uitbesteedt is het verstandig een bedrijf uit de buurt te kiezen. Schildersbedrijven uit Hasselt nemen vaak ook schildersklussen aan in de volgende steden:

  • Bokrijk
  • Kermt
  • Kiewit
  • Kuringen
  • Wijer
  • Wimmertingen

Minder voorrijkosten

Als u in of in de buurt van Hasselt woont is het goedkoper om te kiezen voor een schilder uit Hasselt. Immers, een specialist uit de regio hoeft niet van ver te komen voor uw schildersklus waardoor u weinig tot geen voorrijkosten betaalt. Wel is het goed om rekening te houden met eventuele extra voorrijkosten als u in het stadscentrum woont. Dan kan een schilder uit Hasselt extra kosten rekenen voor het parkeren van zijn auto en eventuele aanhanger.

Voorschriften Hasselt

Het schilderen van uw huis is in Hasselt vergunningsvrij. Het is wel belangrijk rekening te houden met het kleur- en materiaalgebruik. Dit moet namelijk passen in de omgeving. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan uw buitengevel in een geheel andere kleur te schilderen dan buitenmuren van andere huizen uit uw straat. Hiervoor kunt u navraag doen bij de gemeente, fo bij een schilder uit Hasselt.

Kleuradvies in Hasselt

Uw woning schilderen in de juiste kleur blaast uw interieur nieuw leven in. Maar welke kleur moet u nu kiezen? En welke kleuren kunt u wel of niet combineren? Als u het lastig vindt een kleur te kiezen kan uw schilder uit Hasselt u hierbij helpen. Ook kunt u een kijkje op onze kleuradvies pagina.

Schilder Hasselt

Vergelijk offertes van schilders in Hasselt

Wanneer u een goede schilder zoekt in Hasselt helpen wij u daar graag bij. Het vinden van een goede schilder doet u door gemakkelijk, gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken van maximaal 6 schilders bij u in de buurt. Het offerteformulier is zo ingevuld en binnen 48 uur krijgt u alle prijzen van de betrouwbaarste bedrijven in Hasselt. Door het vergelijken van schilders bespaart u tot wel 40% op de prijs van schilderwerken.